I am Europe: doe mee aan onze Instagram-fotowedstrijd

Met speciale dank aan @the.atlas.of.beauty (Roemenië) voor jouw voorbeeldfoto’s voor de fotowedstrijd

Doe mee aan de Instagramwedstrijd “I am Europe” en win een tripje naar Brussel voor de open dag van het Europees Parlement!

De Europese verkiezingen komen eraan en inderdaad, zij bepalen hoe onze Unie eruit gaat zien. Maar bovenal, en dat zal altijd zo blijven, wordt Europa gevormd door ons allemaal. Dus deel een foto en geef Europa een gezicht! En wie weet win je wel een tripje naar Brussel voor een bezoek aan de open dag van het Europees Parlement op 4 mei.

Voorwaarden:

  • Deel een foto van jezelf, alleen of met anderen, of van iemand die voor jou bijzonder is, en vertel ons het verhaal achter de foto.
  • Schrijf je in op het platform voor de Europese verkiezingen: thistimeimvoting.eu
  • De sluitingsdatum voor inschrijvingen is 1 april 2019, om 12.00 uur.

Wie kan deelnemen?

Om mee te doen aan de wedstrijd moet je in een EU-land wonen, ouder zijn dan 18 jaar, over de volledige auteursrechten op de foto’s beschikken en een eigen openbaar account hebben. En je moet, mocht je winnen, bereid zijn om op 4 mei naar Brussel te reizen.

De prijs

Er worden zes winnaars geselecteerd: vijf door ons en één door jullie. Tijdens de wedstrijd zullen we een paar van jullie leukste foto’s delen op het Instagram-account van het Europees Parlement. De foto die de meeste likes krijgt, wint de publieksprijs.

De winnende foto wordt, samen met de mooiste andere portretten die gedeeld zijn, in het gebouw van het Europees Parlement in Brussel tentoongesteld. De tentoonstelling vindt plaats op 4 mei en alle zes de winnaars worden uitgenodigd.

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door deze prachtige foto’s van Mihaela Noroc (@the.atlas.of.beauty), een Roemeense fotograaf die wereldwijd portretten en verhalen van vrouwen heeft vastgelegd, of door een van de andere fraaie afbeeldingen hieronder.

Met speciale dank aan @gerard_moral (Spanje) voor jouw voorbeeldfoto voor de fotowedstrijd

Met speciale dank aan @sr_zeta (Spanje) voor jouw voorbeeldfoto voor de fotowedstrijd

Met speciale dank aan @antonisengrafoudp (Cyprus) voor jouw voorbeeldfoto voor de fotowedstrijd

Met speciale dank aan @lavinia_cernau (Roemenië) voor jouw voorbeeldfoto voor de fotowedstrijd

Met speciale dank aan @gabrielle_malewski (Frankrijk) voor jouw voorbeeldfoto voor de fotowedstrijd

Met speciale dank aan @hiclavero (Spanje) voor jouw voorbeeldfoto voor de fotowedstrijd

Met speciale dank aan @claudiaponsbayen (Spanje) voor jouw voorbeeldfoto voor de fotowedstrijd